about iamge

OVER HGA INVESTMENTS

Maatwerk is bij ons altijd van toepassing

De werkzaamheden van HGA Investments omvatten een breed pakket aan diensten. Zo kunnen wij u helpen bij het werven van sponsoren, artiesten, mediaprofessionals en vele andere mensen die bijdragen om uw evenement tot een succes te maken. Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom is maatwerk altijd van belang. Bij HGA Investments kunt u vertrouwen op een grote flexibiliteit en duidelijk inzicht in alles wat komt kijken bij een tot in de puntjes verzorgd evenement.

HGA Investments investeert niet alleen in evenementen, maar draagt ook daadwerkelijk bij aan het organiseren. Voorbereidingen zijn een essentieel onderdeel om een sluitend plan van aanpak te bereiken. Zo is Gambier bijvoorbeeld aanwezig bij vergaderingen en verzorgt hij het werven van de artiesten die deel kunnen nemen aan het evenement. Deze partijen brengt hij vervolgens samen binnen de organisatie. Hierbij treedt hij op als sparringpartner, adviseur en kritische vriend.

Eigenaar Harvey Gambier

Een grote passie voor coördineren

Eigenaar Harvey Gambier (HG) heeft ondanks zijn vaste aanstelling als Deputy Flightwatcher bij Menzies Aviation Nederland altijd al geweten dat hij een eigen onderneming wilde opstarten. De vraag was alleen ‘wat voor één?’ In 2016 vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Nadat er wegens moeilijke economische omstandigheden veel collega’s werden ontslagen, was daar het moment om niet langer te wachten met het starten van een eigen onderneming.

Nadat Gambier in dat jaar op diverse feestelijke evenementen in contact was gekomen met enkele oude vrienden, besloot hij om samen met hen de draad op te pakken, nadat hem de kans werd gegeven mee te doen aan diverse feestelijke events. HGA Investments was nu een feit.

Onder andere Orlando Valpoort ( beter bekend als dj Orlando ), c.e.o. van Valpoort Multi Entertainment, concertpromotor en evenementenorganisator van het eerste uur, adviseerde Gambier welke weg te bewandelen en samen pakten zij onder andere de organisatie op van het hosten van een Partyschip op de Grand Prix van Abu Dhabi in november 2017.

Partyschip op de Grand Prix van Abu Dhabi in november 2017.

Ruime vakkennis en creativiteit

Wij zetten de best passende partijen in op basis van kwaliteit, kwantiteit, budget of andere doelstellingen

Via het netwerk dat is ontstaan, heeft HGA Investments inmiddels zijn eigen weg gevonden en liggen er voor het tweede deel van 2018 een paar zelfstandige projecten op tafel.

Een van die projecten is het Castle of Love Festival op 22 en 23 september 2018 te Kerkrade, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Arno Krijnen (RTV Parkstad), Kim Krijnen (beter bekend als dj Kim Kaey) en enkele lokale partijen. Ook zal HGA Investments zijn medewerking en input verlenen aan het event Going Back To My Roots op 16 juni in de bekende Escape Venue te Amsterdam en wordt er gekeken naar een mogelijke deelname als standhouder op het jaarlijkse Kwaku Festival te Amsterdam.

Vooralsnog is de combinatie tussen vaste baan, onderneming en privéleven goed te maken, maar de verwachting is dat de onderneming in de nabije toekomst meer en meer tijd en energie zal opeisen.

Is HGA Investments in de toekomst ook voor u de geschikte partner? Neem dan contact op.

© 2024 hga-investments.nl | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs